Metamorfose

Op basis van onze 20 jaar professionele ervaring, hebben wij ons volledige ledenbestand geanalyseerd.
"Wie van onze leden zeer goede resultaten heeft bereikt en hoe dit tot stand is gekomen"

Dit heeft als gevolg dat wij tot een aantal relevante vaststellingen zijn gekomen die ons NU de mogelijkheid geven om aan jou nu een op maat geschreven programma voor te stellen waarvan wij kunnen verzekeren dat het OOK voor jou zeer goede resultaten zal opleveren.

"Zie je lichaam veranderen in een periode van 4 maanden"

Wij noemen deze evolutie het METAMORFOSEPROGRAMMA omdat je op een relatief korte termijn van 4 maanden je figuur en conditie op een verantwoorde manier aanzienlijk ziet veranderen: geen   jojo-effect maar wel een duurzaam effect.

Met ons nieuwe concept zie je een ongetraind lichaam evolueren naar een steviger, fitter,... of zelf indien gewenst naar een ontwikkeld lichaam.

Het volstaat om je door onze professionele trainer te laten begeleiden en deze zal er voor zorgen dat er een persoonlijk trainingsschema wordt opgesteld in functie van je wensen, maar wat nog belangrijker is: met de juiste inschatting van je beperkingen en mogelijkheden.

Uiteindelijk zullen deze de basis vormen om buitengewone resultaten te bereiken.
Het toepassen van dit principe is erg belangrijk, want wie zijn mogelijkheden verkeerd inschat, zal uiteindelijk snel ontgoocheld worden.

Precies daarom werkt ons METAMORFOSEPROGRAMMA "zo uniek en zo doeltreffend".