Metamorfoseprogramma

Op basis van onze 25 jaar professionele ervaring, hebben wij ons ledenbestand geanalyseerd.

 “Wie” van onze leden zeer goede resultaten bereikt en vooral “waarom”.

Dit heeft als gevolg dat wij tot een aantal relevante vaststellingen gekomen zijn die ons NU de mogelijkheid geven om aan jou een op maat geschreven programma voor te stellen waarvan wij kunnen verzekeren dat het OOK voor jou zeer goede resultaten zal opleveren.

Wij noemen deze evolutie het METAMORFOSEPROGRAMMA omdat je op een relatief korte tijdspanne van 4 maanden je figuur en conditie op een verantwoorde manier aanzienlijk ziet veranderen: geen jojo-effect maar wel een duurzaam effect. 

Met ons nieuwe concept zie je een ongetraind lichaam evolueren naar een steviger, fitter,…of zelfs indien gewenst naar een meer ontwikkeld lichaam.

Het volstaat om je door onze professionele trainer te laten begeleiden en deze zal er voor zorgen dat er een persoonlijk trainingsschema wordt opgesteld in functie van je wensen. Maar  wat nog belangrijker is: met de juiste inschatting van je beperkingen en mogelijkheden.

Uiteindelijk zullen deze de basis vormen om buitengewone resultaten te bereiken.

Het toepassen van dit principe is erg belangrijk, want wie zijn mogelijkheden verkeerd inschat, zal uiteindelijk snel ontgoocheld worden.

Precies daarom werkt ons “METAMORFOSEPROGRAMMA” zo uniek en doeltreffend.