Beste wensen voor 2017

Mijn allerbeste wensen voor 2017 en zoals men in het Spaans zegt :

“Te deseo salud, dinero y amor y si tienes esas tres cosas da gracias a Dios”
en ga nu maar gauw naar Google translate of naar de nieuwe Spaanse-Belg buurvrouw-man om een vertalingske te vragen….. maar ja ze kunnen dan wel Spaans, maar kunnen zij al Nederlands?... hihi.

Hier volgt GRATIS en voor niets de vertaling… en het grappige is, GRATIS hoeft geen vertaling….. want dat kent iedereen… hihi. OK

“Ik wens jou gezondheid, geld en liefde en als je deze drie dingen hebt mag je onze lieve heer (of in wie je gelooft) dankbaar zijn”.

Mij kennende, ik zou het gezegde een beetje krachtiger formuleren … hihi

“Te deseo una buena salud, una felíz familia, sexo una vez al més (niet de moeite om te vertalen …. hihi), mucho amor y suficiente dinero para no volverte loco pero si poder disfrutar de la vida y dame gracias a mi por habertélo deseado”……
Le voliá … dat is iets anders dan “dos cervezas por favor”… hihi

En voor de vertaling!!?? Nu ben ik weg…. mañana…mañana mañana… Maar neen, dat doe ik jou niet aan en hier volgt Roberto´s Van Dale versie… hihi….

“Ik wens jou een goede gezondheid, een gelukkig gezin, seks eenmaal per maand … Grapje! en voldoende geld om te genieten en ook niet teveel om kopzorgen te hebben.. hihi en zegt mij maar dank u om het jou gewenst te hebben”

Le voilá helemaal iets anders dan dat van 2016 “I wish you the same shit” hihi

Een betere levenskwaliteit betekent, je moet er in geloven en ga ervoor, of m.a.w. "in 2017 GO4IT”.

Robby Bruyninx

januari
2017